Artikel 2 van 2

Fatboy Edison the Grande

€ 469,95 (inclusief btw)

Soms mag iets best groter zijn dan nodig. Dat is ook juist wat de Fatboy Edison the Grand zo gaaf maakt. Deze oversized lamp in de vorm van een klassieke kamerlamp is gemaakt van onverwoestbaar kunststof en dus geschikt voor zowel binnen als buiten!

Onverwoestbare lamp

De Fatboy Edison the Grand is groot. Heel groot! Het model van deze gave lamp is gebaseerd op de klassieke kamerlamp. Hij heeft drie verschillende lichtstanden, waardoor je hem kunt gebruiken als sfeerlicht, maar ook als meer praktisch licht. Hij is daarnaast gemaakt van onverwoestbaar kunststof. Hij kan daarom ook prima buiten staan! Perfect voor een tuinfeestje, in de woonkamer of op het balkon. Door het gebruik van LED-technologie wordt de lamp van boven tot beneden geheel verlicht. En er is ook aan de details edacht... De rode elektriciteitskabel matcht perfect met het Fatboy logo! Zo is aan alles gedacht!

Verzorging

Je kunt de lamp schoonmaken met een zachte doek, lauwwarm water en vloeibare of zachte zeep. Er wordt geadviseerd om geen schoonmaakmiddelen te gebruiken waarin alcohol, ammoniak, benzeen of andere schurende stoffen zitten. NB. Open nooit de lamp tijdens het schoonmaken.

© 2014 - 2024 stylefront | sitemap | rss