-25%

Artikel 1 van 6

BURGANDY SWEATER BASIC BLLTHELABEL

Artikelnummer: lobi-Basic
€ 39,95 € 29,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 365 dagen.

LOBI BASIC SWEATER

Een sweater gemaakt voor dames en heren. Bestaande uit 85% organisch katoen. Een kledingstuk met een boodschap. Duurzaam en tijdloos. Lobi doet leven.


  • Terry - unbrushed fleece - soft touch 
  • 85%  organisch ringesponnen katoen | 15% Polyester| 300 gsm

    Lobi sweatshirt heren


LOBI ONTWERPEN


LOBI BASIC.
Dit is ons eerste Lobi ontwerp. Geinspireerd door het bekende Streetwear merk Supreme. Wij vinden dat de Surinaamse vertaling van het woord liefde ook een plekje in de streetwear industrie een verdient. Dit ontwerp wordt doormiddel van een zeefdruktransfer op het kledingstuk aangebracht. Zeer zacht met een hoge rekbaarheid.
LOBI LETTERS.
Dit ontwerp is een afgeleide van de LOBI BASIC. Zonder box. Met rode letters. Dit ontwerp staat strakker en trotser op het kledingstuk. Eén kleur. Strakke letters. Met dit ontwerp laat je meteen weten waarvoor jij staat! Dit ontwerp wordt doormiddel van een zeefdruktransfer op het kledingstuk aangebracht. Zeer zacht met een hoge rekbaarheid.

LIEFLIJK & LOMP.
LIEFLIJK & LOMP is ons laatste werk. Liefde kan verschillende vormen aanemen. En zo ook ons ontwerp. Dit ontwerp is gemaakt door Studio Snapte uit 's-Hertogenbosch. Volgens ons is dit ontwerp zeer lieflijk met zijn handgeschreven tekst en zijn fluwelen opdruk. Maar tegelijkertijd ook lomp vanwege zjn groote. Al met al een lieflijk & lomp ontwerp waarmee jij kenbaar kan maken dat jij graag jouw liefde deelt! Dit ontwerp heeft een fluweelachtige afwerking wat zorgt voor een luxe uitstraling.


MAKE-TO-ORDER


Wij gaan jouw order pas vervaardigen op het moment dat jouw bestelling succesvol is gedaan. Op deze manier houden wij een lage voorraad om zodoende de productiekosten zo laag mogelijk te houden. Minder productiekosten betekent dus voor jou een aantrekkelijke verkoopprijs. Deze Make-to-order principe zorgt er ook voor dat wij flexibel blijven met het samenstellen van onze kledingstukken. Eén kledingstuk, drie verschillende ontwerpen. Een klein minpuntje aan deze manier van werken is de levertijd.

"Het duurt ekkes maar dan hedde ook wa."


LEVERING


Wij doen ons best om jouw bestelling binnen 5 werkdagen op te sturen of af te leveren. Op halen in Vlijmen is ook mogelijk op afspraak.


BLL THE LABEL | LOBI DOET LEVEN.


Dit is een demowinkel van Mijnwebwinkel. Wil je dit artikel hebben? Kijk dan op www.bllthelabel.com

Specificatie Omschrijving
Barcode 4120453967150
© 2014 - 2024 stylefront | sitemap | rss